Hirdetés
. Hirdetés

Mobil meglepetéssel készül a Samsung

|

Értesülések szerint gomb nélküli lesz a koreai gyártó Galaxy Note 10-es mobilja.

Hirdetés

Hirdetés

Az AndroidPolice jól értesültek által kiszivárogtatott információkra hivatkozó cikke szerint a jövő év elején esedékes Galaxy Note 10 fülhallgató csatlakozó nélküli modell lesz. Csupán egy USB Type-C csatlakozót helyeznek el rajta, amely mind töltésre, mind zenehallgatásra használható lesz.

De ami még ennél is érdekesebb: a hírek szerint eltűnnek a készülékről a hangerőbeállító és bekapcsoló gombok is annak érdekében, hogy kompaktabb kivitelt lehessen kialakítani. Ezeket a kezelőszerveket kapacitív vagy nyomásérzékeny területetekkel váltják fel, amelyeket dudorokkal vagy textúrákkal különítenek el a telefon többi részétől.

A cél hely felszabadítása olyan továbbfejlesztésekhez, mint például egy nagyobb kapacitású akkumulátor. Várhatóan egy ujjlenyomat-érzékelőt is beépít majd a kijelzőbe a Samsung.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.