Hirdetés
. Hirdetés

Meglepő húzásra készül az Apple?

|

Jövő márciusba állítólag piacra dob egy négy hülyelykes kijelzőjű mobilt. Ha minden igaz, az iPhone SE továbbfejlesztése lesz.

Hirdetés

Hirdetés

Az Apple nagy változásokat tervez a következő iPhone-okban, de ezek még nem a 2018-as kínálatában fognak megjelenni.

Várható viszont egy második generációs iPhone SE, és igen valószínű, hogy iPhone SE 2 lesz a neve. Egyelőre még keveset tudni róla, de állítólag négy hüvelykes lesz a kijelzője, és a Wistron gyártja majd Indiában. Világszerte forgalmazni fogják, várható megjelenési időpontja jövő március.

Az iPhone SE.

Az iPhone SE-t az Apple azoknak a fogyasztóknak kínálta, akik erős, de kompakt mobilra vágytak. A modell nem aratott világrengető sikert, de tisztesen helytállt, és kitöltött egy fontos piaci rést. A jelek most arra mutatnak, hogy az Apple a továbbfejlesztésére készül: a lépés létjogosultságát az adja, hogy sok fogyasztó még mindig szereti a négy hüvelykes mobilokat.

Ugyanakkor az előzetes beszámolókat mindig fenntartásokkal érdemes fogadni, mert sokszor nem igazán pontosak. Mindenesetre, ha az iPhone SE 2 valóban megszületik, sokak örömére visszatérhet a klasszikus iPhone 4-alapú dizájn.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.