Hirdetés
. Hirdetés

Megnyílt az Adobe Labs

|

Az új weboldal célja az újgenerációs Adobe termékek és technológiák megismertetése a fejlesztői közösséggel és a leendő vevőkkel.

Hirdetés

z ötletes kezdeményezés elődje a 2005 októberében indult Macromedia Labs, amely a fejlesztők, illetve a technológia iránt érdeklődők számára lehetővé teszi az újdonságok piacra dobása előtt a próbát, a tesztelést, valamint a javaslattételt. Az Adobe így sokkal szélesebb körben ismerheti meg a felhasználók véleményét, majd ezeket figyelembe véve alakíthatja ki a termék fejlesztési és értékesítési stratégiáját.

"A fejlesztői és vásárlói közösség visszajelzése számunkra elengedhetetlen a kivételes minőségű szoftverek fejlesztéséhez" - mondta Kevin Lynch, az Adobe vezető szoftvertechnológusa. "Az Adobe Labs már a termék korai fejlesztési szakaszában elősegíti a közösség részvételét. A felhasználók így közvetlenül megismerkedhetnek a legújabb technikákkal, és részt vehetnek a legjobb minőségű termékek kifejlesztésében."

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.