Hirdetés
. Hirdetés

Megnyílt az első Acer márkabolt

|

Hazánkban nyílt meg Közép-Kelet Európa első ACER márkaüzlete.

Hirdetés

December 17-én, 11 órakor hivatalos keretek közt megnyílt Magyarország első hivatalos Acer Shop üzlete a nemrégiben épült miskolci Auchan bevásárlóközpontban. Az ACER Magyarország és a miskolci Chipland 10 éves múltra visszatekintő kiváló üzleti és partneri kapcsolatának gyümölcseként jött létre ez a vállalkozás, amely egyedülálló, és példamutató az egész közép-kelet-európai régióban.

A megnyitón természetesen részt vett Egri Csaba, az ACER Magyarország Képviseleti Iroda vezetője, és a vállalkozás tulajdonosai: Kurucz Tamás és Bodó Sándor, akik ünnepélyes keretek közt vágták el a szalagot.

 

  • acer_bolt2_k.jpg
     

 

Az üzlet tervezését az az olasz marketing ügynökség végezte, amelynek nevéhez számos nyugat-európai nagyváros ACER márkaboltjának dizájnja, és egyben az ACER európai marketingtevékenységének koordinálása fűződik. A bolt egyben bemutatóteremként is funkciónál, hiszen az Acer termékek széles választéka található itt kiállítva, és természetesen lehetőség van a termékek kipróbálására is. A bolt kínálata főként a notebook és monitor termékcsaládra fókuszál, de természetesen elérhetőek az ACER projektorok és asztali számítógépek is.

 

 

acer_bolt1_k.jpg
 

 

 

Olyan különlegességeket is meg lehet itt tekinteni, mint a Gemstone Blue sorozat legnagyobb és legerősebb képviselőjét, az Aspire 8930G–t, de kipróbálható a Ferrari notebook, vagy éppen a legújabb Full HD-s Acer Gamer csúcsmonitor, a G24 is. Továbbá, hogy ne maradjon semmilyen hiányérzete a márka híveinek, a bolt alkalmazotti csapata részt vett egy átfogó ACER tréningen, így szakavatottan, alapos termékismerettel tudják segíteni, kiszolgálni a vásárlókat.

 

Magyarország első ACER üzlete semmiben sem marad el nyugati társaitól, ugyanazt a minőséget, dizájnt, egyediséget, színvonalat és persze szolgáltatást nyújtja vásárlóinak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.