Hirdetés
. Hirdetés

Megnyitott a Szoftverbörze

|

Mától látogatható Magyarország első virtuális informatikai kiállítása, a Szoftverbörze. Mivel nem hagyományos, hanem internetes kiállításról van szó, a kapuk megnyitása is szimbolikus.

Hirdetés

Az ingyenesen látogatható kiállítás a www.szoftverborze.hu weboldalon keresztül érhető el, mégis jobban hasonlít egy hagyományos kiállításra, mint egy internetes oldalra. A Szoftverbörzét ugyanis pont az különbözteti meg más weboldalaktól, hogy a kiállító cégek munkatársai folyamatosan ott ülnek a számítógépeik előtt, és válaszolnak a látogatók kérdéseire.

Az érdeklődők péntek délután zárásig, azaz mától három napon keresztül látogathatják a standokat, és vásárolhatnak kedvezménnyel hardver, szoftver eszközöket és informatikai tanfolyamokat, valamint ingyenes tanácsadást kaphatnak független szakértőktől. A standok minden nap 10:00-tól 18:00-ig tartanak nyitva.

A kiállítást megnyitó Klotz Tamás, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének főtitkára azt hangsúlyozta, hogy a Szoftverbörze különleges lehetőséget nyújt a vidéki cégek számára, mivel a döntéshozók most úgy kerülhetnek kapcsolatba a kiállításon részt vevő informatikai cégekkel, hogy nem kell ezért a fővárosba utazniuk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.