Hirdetés
. Hirdetés

Mégse jön ki az összehajtható Surface mobil!

|

A szoftver még nem elég érett a kiszolgálására. Idén már biztos nem készül el az eszköz, de lehet, hogy a Microsoft az egész fejlesztést lefújja.

Hirdetés

Hirdetés

Mindenki azt várta, hogy a Microsoft még idén kiadja a rég várt, kettéhajtható kijelzőjű Surface Andromeda mobileszközt, ám a legújabb hírek szerint ez nem fog megtörténni, sőt, az egész projektet jegeli a cég.

Az ok egyszerű: az eszközt működtető szoftver még nem elég érett, és a Microsoft az egész tervet kénytelen újragondolni, nehogy hatalmas pofonba szaladjon bele.

A gond az, hogy az Andromeda operációs rendszer kódja nem lesz kész az őszi Redstone 5 frissítés megjelenésének idejére, és jelenleg még az sem biztos, hogy a 2019. tavaszára várt Windows 10 Redstone 6 tartalmazni fogja-e.

Rajzok a szabadalmi bejelentésből.

A minőség és az ütemezés tehát az eszköz visszatartásának két fő oka, és a Microsoft hiába véli úgy, hogy az összehajtható képernyő a helyes csapásirány, nem bízik abban, hogy a jelen feltételekkel az eszköz sikert aratna.

Ugyanakkor a cég állítólag nem tett le egy Surface mobileszköz kiadásáról, de a a mobilméret helyett inkább egy összehajtható PC-ben gondolkodik. Fontos szempont a fejlesztésnél a Win32 appok támogatása.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.