Hirdetés
. Hirdetés

Megszépül a Windows 10

|

Új ikonokat készített a Microsoft az operációs rendszer kinézetének modernizálására, amelyek fokozatosan jutnak el a felhasználókhoz.

Hirdetés

Hirdetés

Az új alkalmazásikonok a Fluent Design koncepció jegyében készültek, sokkal színesebbek és modernebb kialakításúak, mint elődeik. Először a Számológép, Groove Zene, Posta, Diktafon, Filmek + TV, Naptár és Óra beépített alkalmazások kapják meg az új ikonjukat.

A Fluent Design koncepciót szoftverei és szolgáltatásai modernizálására hozta létre a Microsoft. Az összes új ikon meg fog jelenni a kihajtható, kétképernyős eszközökön futó, fejlesztés alatt levő Windows 10X operációs rendszerben is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.