Hirdetés
. Hirdetés

Megtartotta éves konferenciáját az SAP hazai fejlesztőközpontja

|

Az esemény a globális, több hónapig tartó d-code rendezvénysorozat egyik állomása volt.

Hirdetés

Idén a hagyományokkal ellentétben kétnapos eseményen vettek részt a fejlesztési területen dolgozók. Az első napon plenáris előadások, workshopok zajlottak, a második napon a szakmai területekhez kapcsolódó, de könnyedebb hangvételű, a fejlesztéshez, a felhasználói élmény javításához kapcsolódó újabb technológiákkal ismerkedhettek meg a résztvevők.

 

 

A rapid programozási verseny mellett a résztvevők Lego robotok irányításában és más kreatív programokban is kipróbálhatták magukat.

A rendezvényen komoly hangsúlyt kapott az ún. design thinking, melynek gyakorlati alkalmazásában jelentős kompetenciát épített fel a hazai szervezet az elmúlt időszakban.

A szakmai előadásokon hangsúlyosan szerepeltek azon globálisan kiemelt területek, melyeken hazai szakértők is dolgoznak. Így részletesen elemezték a HANA platformhoz, a mobil applikációkhoz, a felhőhöz kapcsolódó fejlesztéseket, a legjobb gyakorlatokat is. Nyitóelőadásában Markus Hilken, az SAP Labs Hungary vezetője az egyszerűsítést jelölte meg az egyik stratégiai irányként.

 

A rendezvény résztvevői nemcsak a hazai, 250 főt foglalkoztató fejlesztőközpont munkatársai közül kerültek ki, szép számmal érkeztek látogatók külföldről is. Előadóként nemzetközi vezetőket, az adott termékcsoportok elismert szakértőt is elhívták Magyarországra a szervezők. A minden év tavaszában, hagyományosan zárt ajtók mögött zajló eseményről elsőként a Computerworld TV tudósított.

 

A nemzetközi piacra fejlesztő SAP Labs Hungary 8 éve alakult, a szoftvervállalat globális fejlesztői hálózatának, a 14 tagot számláló SAP Labs közösség elismert tagja. Tavalyi évben az SAP globális árbevételének 14%-át költötte kutatás, fejlesztési célokra. E szegmensben közel 18 000 főt foglalkoztat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.