Hirdetés
. Hirdetés

Megújította színes asztali nyomtatóit az OKI

|

Megújította 2002-ben műfajteremtőnek számító C3000-es és C5000-es színes asztali nyomtatócsaládját az OKI. Az új, C300 és C500 típusú készülékek teljesítményükben és külsejükben is nagyot változtak az elődökhöz képest.

Hirdetés

A C300-as és C500-as modellek az OKI új, horizontális dizájnkoncepciója szerint készültek, lényegesen alacsonyabbak elődeiknél, vagy bármely más, azonos kategóriájú nyomtatónál - ismertette a fejlesztéseket Érdi-Krausz Gábor, az OKI Systems (Magyarország) Kft. ügyvezetője. Ez azért lényeges, mert a cég felmérése szerint kedvezőbb az otthoni és kisirodai környezetekben, ha az asztali nyomtatók inkább alacsonyabbak, mint keskenyek, de magasak - a készülékek közelében ülőknek nem mindegy, kilátnak-e a nyomtatójuk mögül, vagy sem.

Szintén újítás a korábban színenként külön-külön cserélendő, ma már viszont egyetlen, mind a négy színt magában foglaló dobmodul. Ez a módosítás egyszerűsíti és csökkenti a felhasználói beavatkozásokat és a logisztikai igényeket, miközben növeli a dob élettartamát. A tonerek minden korábbinál egyszerűbb cseréje is a könnyebb kezelést szolgálja.

Végül szintén meghatározó újítás az intelligens ?ECO" mód. Ennek bekapcsolásakor, ha a nyomtató érzékeli, hogy csak egy vagy két oldalt kell elkészítenie, nem fűti fel teljesen a beégető egységet és csökkentett sebességgel nyomtat. Ezzel rövidül az első nyomat elkészítésének ideje, miközben az energiafogyasztás csökken. Az első színes nyomatot mindkét készülékcsalád 10 mp-en belül prezentálja. Emellett ?mélyálom" módban a nyomtatók mindössze 1,1 Wattot fogyasztanak, ami egyedülálló eredmény környezetvédelmi szempontból.

A készülékek műszaki alapját természetesen az OKI 20 éve folyamatosan fejlesztett LED-technológiája és egyenes papírutas megoldása jelenti, és most már alaptartozék a duplex egység is.

A cég filozófiája szerint, mivel a két nyomtatócsalád elsősorban a kisvállalkozások és kisebb munkacsoportok számára készült, a megbízhatóság különösen fontos, mivel ezeken a munkahelyeken többnyire nem áll rendelkezésre tartalék készülék. A felhasználók nyugalmát ezért a robosztus kialakítás mellett 3 év teljes körű garancia is szavatolja. A készülékek ára típustól függően 80 és 109 ezer forint között mozog.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.