Hirdetés
. Hirdetés

Megújul a UNIT4 hazai leányvállalatainak HRM protfóliója

|

A UNIT4 CODA és a VT-SOFT stratégiai együttműködése az ügyfélszolgálat bővítésére is kiterjed.

Hirdetés

A második legnagyobb európai ERP szállítónak számító UNIT4 a pénzügyi-számviteli szoftverszállító CODA cégcsoport felvásárlásával 2008-ban érkezett Magyarországra, itteni leányvállalata UNIT4 CODA Hungary Kft. néven működik. Két évre rá az anyacég újabb hazai érdekeltségre tett szert, miután a lengyelországi Teta S.A. akvizíciójával az egyik legnagyobb magyar humánügyviteli (HRM) szoftvercég, a VT-SOFT Software Kft. is a tulajdonába került.

 

A két, hazai leányvállalat portfólióját alkotó pénzügyi-számviteli és logisztikai, valamint humánügyviteli szoftverek egymással integrálva a változásokat rugalmasan követő informatikai támogatást adnak a vállalatirányítás folyamataihoz, ezért az anyacég a UNIT4 CODA és a VT-SOFT menedzsmentjének összevonása mellett döntött tavaly júliusban.

– Az együttműködés előnyei az erőforrások, az ügyfélbázis és az árbevétel tekintetében is megmutatkoznak – mondta Wehring Tamás, a két vállalat ügyvezető igazgatója. - Immár 80 fős szakembergárdával közel 800 ügyfélnek adunk támogatást Közép-Kelet-Európa több országában, együttes árbevételünk 2012-ben megközelítette a másfél milliárd forintot.

A UNIT4 CODA és a VT-SOFT stratégiai együttműködésének következő mérföldköve az Opus integrált humánügyviteli programrendszer következő nemzedékének idén őszre várható megjelenése lesz. Az új, egységes technológiai alapokra kerülő HRM rendszer a lokálisan fejlesztett bér- és tb-számfejtő modulok mellett a magyar jogszabályoknak megfelelő munkaidő nyilvántartó és -tervező modult, valamint széles funkcionalitással bíró, nemzetközi HR és kontrolling modult is tartalmazni fog.

A két vállalat a stratégiai együttműködés jegyében az ügyfélszolgálat rendelkezésre állásának kiterjesztését is tervezi. Bérszámfejtési időszakban az ügyfélszolgálat például nagyobb dolgozói létszámmal működik majd, a VIP ügyfelek dedikált kapcsolattartókat kapnak, és egységes ticketing rendszer is bevezetésre kerül a hatékonyabb, mérhetőbb ügyfélkiszolgálás érdekében.

– A termékfejlesztéssel, illetve az ügyfélszolgálat bővítésével összefüggő beruházások következtében a 2013-as pénzügyi évben kissé szerényebb nyereséget várunk – mondta az ügyvezető. – Idei invesztícióink, valamint a két vállalat IT-infrastruktúra optimalizációs törekvései azonban számításaink szerint 3 év múlva már jelentős profitnövekedést fognak hozni a UNIT4 hazai pénzügyi eredményeiben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.