Hirdetés
. Hirdetés

Megújult a Nokia N-Gage platform

|

A javában zajló Game Developers 2007 kiállításon a Nokia egy új S60 platformot jelentett be a fejlesztők számára.

Hirdetés

Az új megoldás a korábban piacra dobott N-Gage technológiánál jóval tetszetősebb és élvezetesebb játékok megírására ösztönzi a játékgyártókat. A még idén bemutatásra kerülő játékok sorában számtalan ismerős névvel találkozhatunk. A Glu cég továbbá azt is bejelentette, hogy a manapság egyre népszerűbb pókerváltozat, a Texas Hold'em mobil átiratára sem kell sokat várni, a szoftver pedig akár 8 játékos számára is lehetővé teszi a közös szórakozást Bluetooth kapcsolaton keresztül.

A Nokia háza tájáról származó további érdekesség, hogy új ruhát kapott a 8800-as luxustelefon. A Monaco Edition az orosz ISSE cég jóvoltából cserélte le amúgy sem hétköznapi előlapját egy jóval drágább verzióra. A Monaco sorozat első darabjai akár másfél karátnyi gyémántot is tartalmazhatnak.

nokia8800new5.jpg

Az arany, ezüst és platina bevonatban is bővelkedő kollekció darabjain zafír üveggel látják el az LCD kijelzők felett, így - hasonlóan a drágább karórákhoz - elkerülhető a felület összekarcolása. A készülékek áráról és a hazai forgalmazásról egyelőre nincs információnk.

nokia8800new6.jpg
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.