Hirdetés
. Hirdetés

Megújult a Symantec végpontvédelme

|

A Symantec elérhetővé tette új végpontvédelmi megoldásait a kis- és középvállalkozások számára.

Hirdetés

Mivel a fenyegetések egyre kifinomultabbak, a globális munkaerőre pedig egyre inkább a mobilitás jellemző, az elemzők már korábban megjósolták, hogy a vállalkozások magas szintű biztonsági megoldásokat fognak keresni, melyek könnyen személyre szabhatók, és minimális kezelést igényelnek.

"Egyre több olyan ügyfelünk van, akik bár központi irodával rendelkeznek, a munkaerejük nagy része elosztva dolgozik a különböző kirendeltségekben szerte az EMEA régióban.  A Symantec Hosted Endpoint Protection segítségével megvalósul a rálátás a rendszerfelhasználók aktivitására, és ellenőrizhetjük az aktuális védelmi szintet, vagyis hogy teljesülnek-e a vállalat biztonsági előírásai. A mobil munkaerő általában nehezen nyomon követhető, így a lehetőség, hogy egyetlen felügyeleti konzolról kezeljék ezeket az elosztott rendszereket, megkönnyíti az ügyfelek számára a szervezet irányítását” - mondta Pulai András, a Symantec vezető rendszermérnöke.

A Symantec Hosted Endpoint Protection segítségével a felhasználók megvédhetik a Windows alapú laptopjaikat, illetve asztali számítógépeiket az egyre terjedő és egyre kifinomultabb fenyegetésekkel szemben. A termék hírnéven alapuló technológiával is rendelkezik. A több mint négy éves fejlesztés eredményeként létrejött Ubiquity megoldás segítségével, a Symantec több, mint 100 millió felhasználójának nyújt védelmet azok ellen az összetett fenyegetések ellen, melyeket a hagyományos védelmi megoldások nem tudnak kiszűrni.

A Symantec Hosted Endpoint Protection mellet a MessageLabs Web Security Service roaming szolgáltatásának legutóbbi fejlesztései további lehetőséget nyújtanak a kis- és középvállalkozások számára munkaerejük online aktivitásának ellenőrzésében, és biztosításában. A MessageLabs Hosted Web Security SmartConnect véd a kártékony programok ellen, és segíti a helyes webhasználat szabályainak betartását. A MessageLabs Hosted Web Security RemoteConnect alkalmazás pedig védelmet biztosít a távmunkát végzők valamint a távoli irodák alkalmazottai részére.

A hír testvéroldalunkon, a Computerworld biztonság rovatában jelent meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.