Hirdetés
. Hirdetés

Megújult a Yahoo keresője

|

A Yahoo keresőjének piaci részesedése egy év alatt 5 százalékkal, 19,9 százalékrara csökkent - ideje volt újdonságokkal előállnia.

Hirdetés

A Yahoo új keresője igyekszik utolérni a nagy riválist, a Google-t. A PC World beszámolója szerint a felület változásán kívül fontos újdonság, hogy mostantól az audio, video és képes találatokat is megkapjuk a keresési eredmények között. A "keresősegéd" megpróbálja kitalálni, mire is van szükségünk, és néhány karakter begépelése után felkínál pár lehetőséget, amelyek közt - szerencsés esetben - már ott van a megfelelő kifejezés. A "mic" begépelése után például már csak egy klikkre vagyunk a "microsoft" vagy a "michigan" keresőszavaktól.

A Google diadalmenetét - legalábbis egyelőre - nem lehet megállítani. A Yahoo 19,9 százalékos részesedése mellett Page és Brin cége 53,6 százalékot birtokol a keresőpiacból, ami több mint 3 százalékos növekedést jelent egy év alatt. A Yahoo jól teszi, ha erősíti keresőmotorját - de a Google-t valószínűleg nem lehet a saját fegyverével legyőzni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.