Hirdetés
. Hirdetés

Megújult mikroprojektor

|

Mikroprojektorának második generációját mutatta be a 3M. A cél a könnyű hordozhatóság és kezelhetőség volt.

Hirdetés

A 3M MPro120 elnevezésű mikroprojektor az első verzióhoz képest fehérről feketére változott és lekerekített külsőt kapott. A 12x6 centiméteres és 2,5 centi vastag készülék kezelőszerveit középtájon helyezték el. További újdonság a két beépített hangszóró. A VGA vagy RCA kimenetű forráskészülékek csatlakoztatása után az MPro120-as igény szerint 10 vagy 12 lumenes fényerővel dolgozik és 8-50 hüvelykes vetített képet ad, tehát akár 127 cm átlójú képet. A gyártó közleménye szerint a fényforrás üzemideje legalább 20 ezer óra.

A 4:3 képarányú készülék alap felbontása VGA, tehát 640x480, de SVGA, XGA és WXGA jeleket is fogad. Az új, nagy kapacitású lítium-polimer akkumulátor üzemideje egyszeri feltöltéssel a használat függvényében 2-4 óra. A kezdő csomag a projektor és az akkumulátor mellett a folyamatos működést biztosító, többféle hálózati szabványú adapterekkel is ellátott hálózati töltőt, számítógép- és videokábelt, egy háromlábú állványt, tokot és útmutatót tartalmaz, amit igény szerint autós töltővel, Apple szabványú csatlakozóval és komponens video kábellel egészíthetünk ki. A készülék ajánlott fogyasztói ára 100 ezer forint alatt van.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.