Hirdetés
. Hirdetés

Megújultak a PTE pedagógusképzést szolgáló gyakorlóiskolái

|

Számos modern interaktív okostábla, laptop, projektor, asztali számítógép, iskolabútor és sporteszköz került az intézményekbe.

Hirdetés

Nyolcszázmillió forintos beruházás keretében újultak meg a Pécsi Tudományegyetem (PTE) pedagógusképzést szolgáló gyakorlóiskolái a baranyai vármegyeszékhelyen - közölte a felsőoktatási intézmény az MTI-vel.

A PTE hétfői közleménye szerint az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) támogatásával megvalósult fejlesztés keretében az intézmény három pécsi gyakorlóiskolájában energiahatékonyságot növelő munkálatokat végeztek és közel száz tantermet és egyéb helyiséget - így többek között folyosókat, mosdókat, tanári helyiségeket, iskolaudvarokat - újítottak meg.

A beruházás keretében 35 klímaberendezést építettek be és 4600 új eszközt szereztek be, így a tanárképzést szolgáló intézményekbe számos modern interaktív okostábla, laptop, projektor, asztali számítógép, iskolabútor és sporteszköz került az intézményekben tanuló összesen 1740 diák oktatási körülményeinek javítására.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.