Hirdetés
. Hirdetés

Elkeresztelték a tavaszi Windows 10-frissítést

|

Már tudjuk, hogy hivatalosan is Windows 10 May 2020 Update-nek fogják hívni a szoftvert, és valószínűleg május 12-én jelenik meg.

Hirdetés

Hirdetés

Bár a világ elsősorban a koronavírus-járvány fejleményeire figyel, a Microsoft a háttérben szívósan dolgozik a Windows 10 tavaszi nagy funkciófrissítésén.

A szoftverház végre hivatalosan is elnevezte a szoftvert. Nagy meglepetés persze nincs, az operációs rendszer legújabb kiadásának "keresztneve" May 2020 Update, ami annyiból hírértékű, hogy egyértelműen kiderül belőle, a szoftver májusban jelenik meg.

A Windows Insider csapat egyik vezetője, Brandon LeBlanc a fejlesztő blogján arról ír, hogy a Windows 10 May 2020 Update (20H1) készen áll a kiadásra.

A Microsoft már meg is kezdte az utolsó, 19041.207 számú build terjesztését a betekintő program Release Preview körében, és később a többi résztvevő is megkapja a szoftvert.

A fejlesztő nem adott meg konkrét dátumot a Windows 10 May 2020 Update végső, kipolírozott kódjának megjelenésére. Logikusnak tűnik a jövő havi frissítő kedd, ami május 12-re esik. A legutóbbi három Windows 10 funkciófrissítésből kettő a havi frissítő kedden debütált.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.