Hirdetés
. Hirdetés

Mellesleg letölthető az Exchange 2007 SP3

|

Hangos fanfárok és komolyabb bejelentés nélkül megjelent az Exchange 2007 új szervizcsomagja.

Hirdetés

A hétvégén a Microsoft csendben elérhetővé tette az Exchange Server 2007 levél- és üzenetkezelő rendszerének a harmadik szervizcsomagját (SP3), amely vasárnap óta letölthető a redmondi szoftvercég oldaláról. A frissítést finoman szólva nem verték nagydobra, mivel a világhálón csak elvétve lehet olvasni az érkezéséről szóló híreket, ami mellett a gyártójának a sajtószobájában sem találni semmiféle bejelentést, és még az újdonságokat felsoroló dokumentációt sem egyszerű megtalálni. Talán a Microsoft az Exchange 2010 megjelenése után már nem akar nagy hangsúlyt fektetni az előző verzióra, jobb, ha ügyfeleik inkább a legújabb kiadásra összpontosítanak.

 

 



Ezek után nem meglepő, hogy az Exchange SP3 letöltő-oldalán az újdonságokról kevés szó esik. Pedig a szerver oldali megoldás a harmadik szervizcsomag érkezésével már képes együttműködni a Windows Server 2008 R2 és a Windows 7 operációs rendszerekkel, amit a redmondi szoftvercég ügyfelei korábban erősen hiányoltak. A TechNet oldala alapján e mellett az Exchange 2007 a frissítőcsomaggal - a szokásos hibajavítások mellett - fejlettebb jelszókezeléshez és keresőfunkciókhoz, és Active Directory séma változásokhoz jutott, ami mellett képes már az arab írásmódot (jobbról balra) is kezelni. Az újdonságokról bővebben angol nyelven a TechNet oldalán olvashat.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.