Hirdetés
. Hirdetés

Melyik a világ legnépszerűbb androidos okostelefonja?

|

Egy benchmark cég megnézte, melyik modellen futtatták legtöbbet a tesztjeit. Az eredmény több, mint meglepő!

Hirdetés

Hatalmas mérete és borsos ára ellenére a Samsung csúcsphabletje, a Galaxy Note 5 a legnépszerűbb olyan okostelefon, amelyen az Android operációs rendszer fut.

A statisztika a benchmarkokat fejlesztő AnTuTutól származik. A cég összeszámolta, hogy milyen modelleken futtatták sebességmérő tesztjeit, és most közzétette az eredményeket.

Eszerint idén január és június között a Note 5 volt a legnépszerűbb androidos kézi eszköz: a tesztek 7,82 százalékában legalábbis ilyen mobilok szerepeltek. A Note 5 után is Samsung-modellek következtek: a Galaxy S6 5,47 százalékkal második lett, a Galaxy S6 Edge 3,41 százalékkal a harmadik, és a Galaxy S7 3.20 százalékkal a negyedik. A legjobb nem Samsung gyártmányú okostelefon a Xiaomi Redmi Note 3 volt, amely 3.07% százalékkal ötödik helyet szerzett.

A Note 5 közkedveltségét egyébként más adatok is megerősítik: egy júniusi listán 86 pontos lett az amerikai elégedettségi indexe (ACSI - American Customer Satisfaction Index), és ezzel minden más tavaly megjelent készüléket maga mögé utasított.

Hirdetés

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.