Hirdetés
. Hirdetés

Melyik felhő irodát válasszuk?

|

A legtöbb vállalkozás a Microsoft Office segítségével szervezi munkamenetét, pedig a felhőben számos jó szolgáltatás található meg.

Hirdetés

A gazdasági válság hatására sok cég örömmel veszi, ha csökkenteni tudja az IT költségeit. Ha nem kell profikat alkalmaznia a legalapvetőbb feladatok ellátására, a rendszerek felügyeletére és menedzselésére. A felhő ebben hatalmas segítséget nyújt, hiszen a havidíjas szolgáltatások segítségével olcsóbban lehet megfelelő vállalati infrastruktúrát kialakítani, ráadásul a munkavégzés is rugalmasabbá válik, amit a mai, tabletek és okostelefonok uralta világ bizony meg is követel.

 



Ha megszületett az elhatározás, akkor már csak választani kell a számos alternatíva közül. Office 365, Google Docs, Zoho vagy valami más? A Computerworld összegyűjtötte a legjobb szolgáltatásokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.