Hirdetés
. Hirdetés

Mentés másként: szoftveresen vezérelt adattárolás

|

Az óriási mértékben növekvő adatmennyiséggel csak az tud lépést tartani, aki hatékony módszert talál a fájlok tárolására. A SUSE szakértői szerint a szoftveresen vezérelt tárolórendszerek kínálják a legjobb, minden szinten ideális megoldást.

Hirdetés

Kevés olyan szervezet és iparág van, amelyet ne érintene az adatrobbanás problémája. Mindenhol óriási mennyiségű adat termelődik, amit hosszú távon meg kell őrizni, még ha nem is használják napi szinten. Nagy helyet foglalnak például a különféle film- és videóarchívumok, a compliance előírások miatt tárolandó adatok, a biztonsági kamerák felvételei, az IoT- és mobileszközök által generált adatok vagy éppen az orvosdiagnisztikai eszközökkel készített leletek is.

Hirdetés

Ha egy szervezet új tárolók vásárlásával próbál lépést tartani az adatáradattal, az óriási költségeket emészt fel. Sokkal hatékonyabb egy szoftveresen vezérelt tárolási rendszer, például a SUSE Enterprise Storage. Ezek a megoldások jól skálázhatók, költséghatékonyak, és tökéletesen illeszkednek a jövő útjának számító, szoftveresen vezérelt adatközpontokba.

Hargitai Zsolt üzletfejlesztési igazgató, NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet

A SUSE szakértői szerint az általánosan elérhető szoftveralapú tárolási rendszerek közül a Ceph biztosítja a legjobb funkciókat a legszélesebb körű iparági támogatás mellett. Ráadásul általános célú, azaz blokk-, objektum- és fáljalapú tárolásra is alkalmas. Ezért is választották a SUSE Enterprise Storage alapjául olyan, vállalati felhasználást segítő funkciókkal kiegészítve, mint például a nagyobb teljesítmény a BlueStore révén, egyszerűbb kezelés az openATTIC keretrendszeren keresztül, illetve a magas rendelkezésre állás.

A rendszer minden olyan területen képes optimalizálni a tárolást, ahol nagymennyiségű adatot kell megőrizni. Segítségével jelentős mértékben csökkenthetők a tároláshoz kapcsolódó költségek, mivel elkülöníti a tároláskezelést és tárolásvirtualizációt a fizikai hardvertől. Ezáltal lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy alacsony beruházási és működtetési költségek mellett építsenek ki és üzemeltessenek tárolási rendszert, általánosan elérhető szerverek és lemezmeghajtók használatával. A SUSE megoldása ráadásul korlátlanul és leállás nélkül bővíthető.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.