Hirdetés
. Hirdetés

Mi lett veled e-learning?

|

Az internetes oktatás lehetőségeiről szerveznek konferenciát október 15-én Budapesten.

Hirdetés

Hazánkban az utóbbi években számos elektronikus képzési megoldás terjed el, de azok a tapasztalatok szerint az eltérő módszertani és technológiai sajátosságok miatt nem képesek koherensen együttműködni. Sőt a gombamód szaporodó online képzési szolgáltatások fogalomtára enyhén fogalmazva sem egységes: az online képzésbe a letölthető dokumentumoktól kezdve az interneten közvetített élő előadásig szinte minden belefér.

 

 

elearning.jpg


Ezen okból döntött úgy három, az internetes oktatásban élenjáró cég szakembere, hogy egy konferencia keretében bemutatja, miként lehet az egyes elektronikus képzési eszközök és módszerek révén hatékony képzést összeállítani úgy, hogy az technikailag is kezelhető legyen, és megfizethető maradjon. Az általuk szervezett rendezvényen az elektronikus képzések formáiról, az új technikák alkalmazásának nehézségeiről, a gyors és költséghatékony elektronikus tananyagfejlesztést támogató eszközökről, valamint a multimédiás tartalmak biztonságos közzétételének lehetőségeiről is hallhatnak majd az érdeklődők.

A rendezvényen résztvevők a nexONEDU Oktatási és Vizsgaközpont képzésszervezési tapasztalataira támaszkodva ismerhetik meg, hogy mire érdemes figyelni az e-learning bevezetésénél. A másik két szervező, az EDUWEB Multimédia és az INFOTÉKA mellett többek között előad Nagy László, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet főigazgatója, valamint Vidékiné Dr. Reményi Judit, egyetemi docens.

Az első ízben megrendezésre kerülő rendezvényt a szervezők EDUKREATÍV E-learning Konferencia néven minden évben megismételnék, ugyanakkor az idei rendezvény a speciális témakörválasztásnak megfelelően A „technika ördöge" a felnőttképzésben alcímet kapta. A 2009. október 15-én a Kinnarps House-ban megrendezendő konferencia előadásain az érdeklődők - stílusosan - online is részt vehetnek. További információ a rendezvény weboldalán található.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.