Hirdetés
. Hirdetés

Michael Jackson temetése felpörgette a webet

|

Michael Jackson hivatalos elbúcsúztatása régen nem látott webes forgalmat generált.

Hirdetés

Az Akamai Technologies kutatóintézet adatbázisa alapján régen nem látott forgalmat generált Michael Jackson temetése. Történetük során ugyanis a második legmagasabb webes aktivitást mérték, s az eseményt csak Barack Obama beiktatási ünnepsége tudta megelőzni.

Sajtóközleményük szerint több mint 2 millióan csatlakoztak fel a Flash és Windows Media alapú elő internetes közvetítésekre, és így az Akamai hálózatán átmenő forgalom több mint 2 terabyte-tal nőtt másodpercenként a temetés idején.

 

 

akamai_mj.jpg


Michael Jackson halálának a pillanatában egyébként az Akamai 3,9 millió felhasználót szolgált ki másodpercenként, mikor látogatóiknak zöme (3,3 millió) Észak-Amerikából érkezett. Amint az énekes halálhíre terjedni kezdett, felhasználóik számra 4,2 millióra nőt. Átlagban 2 millió kérést szolgálnak másodpercenként ki egy átlagos időszakban.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.