Hirdetés
. Hirdetés

Microsoft bolt nyílik Budapesten

|

A Microsoft Magyarország és a Media Markt együttműködésének köszönhetően hamarosan megnyílik az első “Microsoft Világ” számítástechnikai szaküzlet.

Hirdetés

A megnyitóünnepségre a WestEnd City Center bevásárlóközpont első emeletén, a Media Markt mellett kerülni majd sor október 24-én, délután 14:30-kor. A megnyitón részt vesznek és az üzletet megnyitják: Drajkó László, a Microsoft Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója és Don Grantham, a Microsoft közép-kelet-európai régiójának elnöke.

 
“A Microsoft Világ lesz az első olyan szaküzlet, ahol a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy mindig megkapják az összes szükséges információt és támogatást a Microsoft és partnereinek legújabb termékeivel kapcsolatban. Célunk, hogy a termékspecialistáink által felkészített személyzet minden vásárlói igényt megfelelően ki tudjon elégíteni, és a szükséges információkat meg tudja adni” – ismertette az üzlet céljait Goldschmied Andrea, a Microsoft Magyarország kereskedelmi igazgatója.

Az üzlet megnyitásának alkalmából különleges akcióval kedveskedik a Microsoft a vásárlóknak. A boltban október 24-én minden Office 2010 programcsomaggal ellátott notebook mellé 1 forintért vásárolható egy Xbox 360 4GB játékkonzol.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.