Hirdetés
. Hirdetés

Microsoft: IE9 vs Chrome 9 vs Firefox 4

|

A redmondiak egy összehasonlító táblázatban elemezték a három nagy böngészőt - némi turpissággal.

Hirdetés

A Microsoft összehasonlította egy elemző táblázatban a piac három legnagyobb böngészőalkalmazását: az Internet Explorer 9-et, a Chrome 9.0 bétát és a Mozilla Firefox 4.0 béta 11-et. Az eredményeket a publikum számára is közzétették.

 

Az IE9-et, Chrome 9-et és Firefox 4-et összehasonlító táblázatban több kategória szerint értékeltek a redmondiak: teljesítmény, használat egyszerűsége, biztonság, stabilitás, titoktartás, webes szabványok és kompatibilitás, illetve fejlesztői eszközök.

 

Az elemzést átnézve egyértelmű győztesként koronázhatjuk meg a versenyben az Internet Explorer 9-et. Azonban nem kell túl mélyre ásni ahhoz, hogy észrevegyük az elemzésben rejlő nagy turpisságot. Míg az IE9 végleges verziója szállt ringbe a riválisokkal, addig a Chrome-nak a 9-es bétája, miközben a 10-es, végleges verzió már rég letölthető. A Firefox esetében ugyancsak ez a helyzet, az elemzéshez használt változat után még egy béta, két RC és a végleges 4.0 is megjelent.

 

Mit gondolnak Önök? Egyetértenek a teszt eredményeivel?

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.