Hirdetés
. Hirdetés

Miért nem végzi ki a Microsoft a Vezérlőpultot?

|

A cég a Gépház appot preferálja, de sok felhasználó ragaszkodik régi, kedves játékszeréhez.

Hirdetés

Hirdetés

2015-ben a Windows 10 megjelenésekor a Microsoft világossá tette, hogy a hagyományos Vezérlőpult ideje lejárt, és szerepét a Gépház veszi át.

Három év telt el azóta, de a Vezérlőpult még mindig nem szűnt meg, bár minden egyes Windows 10 kiadás egy újabb lépéssel eltávolodik tőle.

Nem kétséges, hogy a Microsoft továbbra is szeretne megszabadulni tőle, és a cég ebből nem is csinál titkot.  

Ugyanakkor sokan úgy érzik,  hogy a  Vezérlőpult olyan gyors és kényelmes szabályozási lehetőségeket biztosít, amelyektől vétek volna megfosztani a rendszert.

A lelkes Vezérlőpult-rajongók között találjuk azokat a régi Windows-felhasználókat, akik csak dohogva, kényszerűségből váltottak a Windows 10-re. Aki a Windows 7-en megszokta a Vezérlőpultot, annak az amúgy is meglévő elégedetlenségét tovább fokozná, ha a Windows 10-ben teljesen nélkülözni kényszerülne a modult.

A Microsoft alighanem miattuk vállalja, hogy fenntartja a jelenlegi, kissé kusza helyzetet, amikor bizonyos lehetőségek hozáférhetőek a Vezérlőpulton, míg másokért a Gépház appba kell kirándulni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.