Hirdetés
. Hirdetés

Miért titkolózik a Microsoft a Windows 10 frissítéseiről?

|

Saját fórumán kérik a felhasználók a szoftvergyártót, hogy áruljon el többet arról, mit tartalmaznak a kumulatív frissítések.

Hirdetés

A Windows 10-et használók petícióban kérték a Microsoftot a szoftvergyártó saját fórumán - amelyet azért hozott létre, hogy kikérje a felhasználók véleményét arról, milyen új funkciókat valósítson meg termékeiben -, áruljon el többet arról, hogy mit tartalmaznak az operációs rendszer frissítései. Az augusztus végi bejegyzés már több mint 2000 szavazatot kapott a látogatóktól. Igaz, vannak olyan témák - például a 35 ezernél is több szavazatot kapott kérés, mely szerint lássák el szegélycímkés lapokkal a Fájlkezelőt -, amelyek sokkal több felhasználót érdekelnek, mégis elmondható, hogy egyre több Windows 10-et futtató csőrét piszkálja a titkolózás, különösen az informatikusok, rendszergazdák körében.

Hirdetés

A bejegyzés szerzője, Susan Bradley szerint sok rendszergazda számára a Windows 10 kumulatív frissítéseihez kapcsolódó tudásbázis cikkekben közölt információk nem elég részletesek ahhoz, hogy meg tudják állapítani: egy kiadott frissítés valóban kijavította-e azokat a hibákat, amelyeket korábban jeleztek a Microsoftnak. A hálózati és biztonsági tanácsadó Bradley jól ismert windowsos körökben, mint a Microsoft hibajavítási folyamatainak szakértője.


A bejegyzés közzétételének idején a Microsoft ígéretet tett arra, hogy több információt fog a jövőben adni a Windows 10-es frissítésekre vonatkozóan. "Eljutott hozzánk a vállalati felhasználók visszajelzése, és aktívan dolgozunk azon, hogy miképpen tudjuk több információval ellátni őket arról, hogy mi változik, továbbá milyen új funkciókat és értékeket kapnak" - mondta egy újságíróknak tartott tájékoztatón Jim Alkove, a Windows vállalati részlegének vezetője.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.