Hirdetés
. Hirdetés

Milyen lesz a jövő irodája? Kiderül a Dell ingyenesen letölthető anyagából!

|

Sok vállalat tereli vissza alkalmazottait az irodába, de a munkavállalók elvárásaiból mára egyértelművé vált az is, hogy a régi kerékvágásba nem térhetünk vissza.

Hirdetés

A hibrid munka korába léptünk, az új modell azonban hely és idő megválasztásánál, kényelemnél vagy költséghatékonyságnál lényegesen többről szól - a munkavégzés, az együttműködés természete változik, a felforgató erejű technológiák gyors fejlődésével együtt.

Azt tapasztaltuk, hogy az otthoni munkavégzés részben a környezet miatt vonzó, amely a családtagok és a barátok közelsége, a szomszédság hangulata miatt különösen fontos az emberek számára.

Anélkül, hogy az otthoni környezettel próbálna versenyre kelni, a jövő irodájának is olyan empatikus térré kell fejlődnie, amely mélyebb értelmet ad a munkatársak személyes együttműködésének, erősíti az odatartozás és a szakmai elhivatottság érzését.

Hogyan alakítható ki ez a vonzó, otthonos vállalati környezet? Olvassa el a Dell letölthető anyagát, és lépjen irodájával a jövőbe!

Kattintson - és nyerje meg Ön a Dell S2721H monitorát, amelyet a letöltők között sorsolunk ki!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.