Hirdetés
. Hirdetés

Minden ötödik androidos iPhone-ra akar váltani

|

A jelenlegi iPhone felhasználóknak a fele tervezi még idén új iPhone vásárlását.

Hirdetés

Hirdetés

A 2018-as iPhone generáció elemzők szerint a legsikeresebb lesz az iPhone 6-óta.

Egy új felmérés szerint az iPhone-osok 48 százaléka még idén új iPhone-t akar venni. Egy évvel ezelőtt csak 25 százalék volt az arányuk, vagyis a három új iPhone ígérete igencsak felcsigázta a vásárlók fantáziáját.

Az elemzők ugyanakkor arra figyelmeztetnek, hogy a tényleges vásárlások száma ettől eltérhet, és sokban függ az új iPhone-ok árától.

Szintén érdekes az az adat, hogy az andoriodosok növekvő hányada töri iPhone vásárlásán a fejét. Egy éve 12 százalék volt a részarányuk, idén 19 százalék, vagyis az Apple felfalhatja az Android piaci részesedésének egy részét, főleg, ha tényleg jön egy olcsó iPhone.

Az Apple új mobiljai valamikor a jövő hónapban jelennek meg, és bennfentesek már a dátumot is tudni vélik: állítólag szeptember 12-e lesz a nagy nap, amikor az Apple a világ elé tárja három új eszközét. Szeptemberben még csak a két OLED változat kerül a polcokra, az olcsóbb LCD modell szállítása októberben vagy novemberben indulhat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.