Hirdetés
. Hirdetés

Minden rekordot halomra dönt a Windows 10!

|

Soha ilyen gyorsan még nem terjedt el Windows, és az elégedettségi indexe is a legmagasabb. 2017-re már egymilliárd rendszeren fog futni.

Hirdetés

Egy év alatt elképesztő karriert futott be a legújabb Windows-változat. A Windows 7- és 8.1-felhasználók számára felkínált ingyenes frissítés nagyon bejött a Microsoftnak: az új operációs rendszert eddig 350 millió eszközre telepítették fel, és már több, mint 135 milliárd órát nyúzták! De nem csak használják, hanem állítólag szeretik is: a Microsoft szerint egyetlen korábbi Windowsnak sem volt ilyen magas az elégedettségi indexe.

A mai állás szerint nagyjából már minden ötödik számítógépen Windows 10 fut, és ezzel a Windows 10 második az operációs rendszerek listáján. A rangsort a Windows 7 vezeti a maga 42 százalékával, de részaránya rohamosan csökken, ahogy jön fel a Windows 10.

A Microsoft célja, hogy 2017-re a Windows 10-et futtató rendszerek számra elérje az egymilliárdot, és igen valószínű, hogy ezt a számot el is fogja érni, mert a nagyvállalatok még csak ezután fognak átállni. A legtöbb komoly cég egyelőre még mérlegel, de a várakozások szerint hamarosan ők is lépni fognak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.