Hirdetés
. Hirdetés

Mindenki vezeték nélküli kiegészítőket akar

|

A kategória egyre népszerűbb, és nem csak az okosórák miatt.

Hirdetés

A Juniper Research azzal kapcsolatban végezte el a legutóbb elemzését, hogy a viselhető eszközök, illetve az apróbb kiegészítők mennyire népszerűek manapság. A válasz meglehetősen biztató, legyen szó okosszemüvegről, okosóráról, babafigyelő eszközökről, otthoni biztonsági megoldásokról vagy fitneszes kütyükről. 

Az elemzők szerint az appokkal támogatott okos, vezeték nélküli kiegészítők eladásai már ebben az évben átlépik a 18 milliós darabszámot. Ez aztán robbanásszerűen növekszik tovább az elkövetkezendő években, és 2018-ban már 170 milliónál tart majd. 

Leszámítva az okosszemüvegeket és az okosórákat, a jóslatok szerint 2018-ra a vezeték nélküli okos kütyük piacán a legnépszerűbbek a fitneszes kiegészítők, és a hasonlóan kicsi fogyasztói eszközök lesznek. Azt, hogy az első kettő mekkora sikert érhet el, szinte lehetetlen megjósolni, de sokak szerint nagyobbat, mint a tabletek. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.