Hirdetés
. Hirdetés

Mindenkinek érintős notebook kell

|

A várakozások szerint őszre 50 százalékkal emelkedik az effajta noteszgépek iránti kereslet.

Hirdetés

A legújabb hírek szerint az idei év harmadik negyedévére végre összeforr az elképzelés, ami a Windows 8 és a PC-k összeházasítását illeti. Ennek keretében egyre inkább az érintőkijelzővel felszerelt noteszgépek iránt tolódik el a kereslet, de nem csak eltolódik, hanem jelentősen emelkedik is. 

A pletykák arról szólnak, hogy az érintőpanellel ellátott notebookok eladásai az ősszel 50 százalékkal emelkednek majd. Természetesen ez nem egyedül a Microsoft Windows 8 érdeme, a változásokba más tényezők is bejátszanak

Az érintős noteszek egyébként leginkább a 11,6, a 14 és a 15,6 hüvelykes kategóriákban jelennek meg, természetesen általában Full HD-s felbontással és strapabíró kivitelben, mondjuk a Corning Gorillájával. Mivel a második negyedévre a szakétők 4,2 - 4,5 millió darabszámos eladásokat jósolnak, ezért az őszre vonatkozóan 6,7 - 7 millióval lehet számolni. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.