Hirdetés
. Hirdetés

Mini Barátok közt mobiltelefonra

|

A MobilTV-szolgáltatás mellett most speciálisan mobiltelefonra gyártott részeket vásárolhatnak meg a Barátok közt című sorozat rajongói a Pannontól.

Hirdetés

Hétfőtől a Pannon jóvoltából letölthetők a népszerű Barátok közt televíziós sorozat 4-5 perces részei. A miniepizódokat kimondottan mobiltelefonra gyártották, a tévében nem mutatják be őket. A Pannon hetente egy új részt tesz letölthetővé (290 forintért, ami tartalmazza az adatforgalom díját is), összesen négy ilyen mini-epizód készül majd el.

A tartalmak letöltéséhez 3G vagy EDGE hálózat szükséges, a Pannon az ország 85 százalékát fedi le ezzel a két, gyorsabb adatátvitelt lehetővé tevő technológiával. Mint ismeretes, a cég MobilTV szolgáltatása is az utóbbi időben éli virágkorát, nem utolsósorban a nyári ingyenes hétvégéknek köszönhetően megtízszereződött a mobiltelefonon tévéző előfizetők száma.

A mobil eszközökre gyártott sorozatok nem ritkák, korábban iPod-ra már kiadták a Született feleségek egyes részeit. Az itthon is vetített népszerű sorozat adásait 1,99 dollárért lehet megvásárolni az Apple videoboltjában. Az újabb részek csak azután kerülnek fel, ha az ABC már sugározta a filmet. Az iPod változatban viszont nincsenek reklámok - vélhetően a Barátok közt minirészeiben sem lesznek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.