Hirdetés
. Hirdetés

Minőségjavítás és költségcsökkentés KKV-k számára

|

A DPV Lite a Siemens PLM szoftver Dimensional Planning and Validation (DPV) megoldásán alapul, és lehetővé teszi kis és közepes vállalkozások számára, hogy termékeik minőségét javítsák és egyben költségeiket is csökkentsék.

Hirdetés

A megoldás gyors hozzáférést kínál a szerkesztés és a gyártás adataihoz, amelyek elsősorban befolyásolják a minőségi célokat. A DPV és a DPV Lite a Tecnomatix-portfólióhoz tartoznak, amely a digitális gyártásban leggyakrabban használt szoftvernek számít.

 

A globális gazdaságban a gyártók állandó nyomás alatt állnak a minőség javítása és a költségek csökkentése tekintetében. Eközben meg kell birkózniuk a termékek egyre növekvő összetettségével is. A minőségi célok elérése és a problémákra való gyors reagálás a kkv-k számára ugyanolyan fontos, mint a nagy nemzetközi vállalatoknak. A DPV Lite bezárja a tervezés és a gyártás közti kapcsolati kört, más szóval gyártók a tervezés és gyártás általános folyamataiba bevonhatják a termékminőségre vonatkozó ismereteket; annak köszönhetően, hogy DPV Lite jobb áttekintést ad ezekről a döntéshozóknak. Ez megkönnyíti a problémák okainak felismerését és a szükséges intézkedések meghozatalát.

A termelékenységi mutatók változatlanok maradnak, a garanciális esetek okozta költségek pedig elkerülhetők. A minőségbiztosítás költségei is csökkennek, mivel kevesebb a selejt, az újrafeldolgozás és a termeléskiesés. A DPV Lite felhasználói megalapozottabb döntéseket tudnak hozni, ami jobb termékeket eredményez.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.