Hirdetés
. Hirdetés

Mit tud a cége, ha cloudról van szó?

|

A párizsi EuroCloud Cloud Computing Awards eredményhirdetéssel és díjátadóval egy napon a EuroCloud Magyarország Egyesület meghirdette a Magyarországi EuroCloud Awards 2012 pályázatot, így jövőre a magyar piac cloud szolgáltatói hazai és az nemzetközi szinten egyaránt megmérettethetik magukat.

Hirdetés

A versenyen 2012. február végéig lehet indulni. A EuroCloud Magyarország Egyesület tagvállalatai díjmentesen pályázhatnak, és egy cég akár több kategóriában is benyújthat pályázatot. Az európai versenyre 2012. június 15-ig jelentkezhetnek a hazai nyertesek, melynek díjkiosztó gálája októberben lesz, a cloud kongresszus rendezvényeként.

A szervezők

A EuroCloud az SaaS (Software as a Service) és cloud computing területen tevékenykedő vállalatokat és viszonteladókat tömöríti, és jelenleg 27 országban van jelen. Célja, hogy cloud szolgáltatókból, rendszerintegrátorokból, értékesítőkből, az iparágat támogató érdekeltekből álló, változatos tagsága révén népszerűsítse a cloud computingot Európa-szerte, megossza a leghasznosabb tapasztalatokat, bátorítsa az innovációt és az üzleti kapcsolatok kiterjesztését mind a kontinensen belül, mind azon kívül. A nemzetközi anyacégnek 17 országban, köztük Magyarországon is van helyi szervezete. A hazai egyesület idén alakult.

A kategóriák

Összhangban az európai szintű pályázati rendszerrel, a hazai pályázat öt kategóriában került kiírásra.

Legjobb Start-up nevezés

Ebben a kategóriában olyan, három évnél fiatalabb vállalkozások jelentkezésére számítanak, amik innovatív és jövőbe mutató cloud megoldással rendelkeznek. Különös hangsúlyt kap a termék/megoldás eredetisége és kreatív jellege, valamint az, hogy milyennek ígérkezik a megoldás üzleti hatása. Az elbírálásnál a megoldás üzleti szempontból vett életképességét is figyelembe veszik.

Legjobb Cloud Megoldás

Ez a díj azt a pályázót illeti, akinek cloud terméke vagy szolgáltatása kiemelt tulajdonságokkal bír, és a piaci fogadtatása a legkiemelkedőbb. A bírálóbizottság figyelembe veszi azt is, hogy a pályázó mennyire kiemelkedő az alkalmazott technológiák szempontjából, az üzemeltetés terén és a piacra vitel módját illetően.

Legjobb Hasznosítás a Közszférában (Best Business Case - Public Sector)

Ebben a kategóriában olyan esettanulmányokat várnak, melyek közszférában működő cloud szolgáltatások alkalmazásának üzleti, gazdasági vagy egyéb előnyeit és értékeit mutatják be. A szolgáltatás kiemelkedő volta mellett, fontos szempont a megoldásnak az állampolgárok vagy intézmények számára biztosított kézzelfogható és mérhető előnyök bemutatása.

Legjobb Hasznosítás a Magánszektorban (Best Business Case - Private
Sector)

Ebben az esetben a pályázóknak a versenyszférában működő cloud szolgáltatások alkalmazásának üzleti, gazdasági vagy egyéb előnyeit és értékeit kell bemutatnia. A szolgáltatás egyedisége mellett az elbíráláskor fontos szempont lesz az ügyfelek számára biztosított kézzelfogható és mérhető előnyök bemutatása, valamint az alkalmazott kereskedelmi és marketing módszerek újszerű és egyedi jellege is.

A Legjobb Cloud Ügyfél

Ez a kategória olyan esettanulmányok bemutatására ad lehetőséget, amelyek a legjelentősebb üzleti eredményt elért, cloud technológiát használó ügyfelet ismertetik meg.

"A nyertes pályázók a presztízsértékű hazai elismerés mellett meghívást kapnak és pályázhatnak a jövő évi European Cloud Computing Awards díj elnyeréséért is." - jelentette be Poros Gábor, az
egyesület EuroCloud Awards programért felelős elnökségi tagja.

A pályázatokat az egyesület által felkért neves szakértőkből, üzletemberekből és véleményformálókból álló bizottság bírálja el. A Magyarországi EuroCloud Awards 2012 pályázat ünnepélyes eredményhirdetésére 2012 tavaszán kerül sor.

Jó hír a pályázóknak, hogy a hazai nyerteseknek a hazai EuroCloud fedezi a nemzetközi Cloud Computing pályázat nevezési díját.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.