Hirdetés
. Hirdetés

Mobil szélessávú szolgáltatást indít a Lenovo

|

Az integrált Lenovo Mobile Access szolgáltatást szerződéses kötelezettségek nélkül vehetik igénybe a 3G-képes ThinkPad modellek felhasználói. A kínai gyártó a Macheen-nel közösen fejlesztette ki a rendszert.

Hirdetés

Lenovo ThinkPad Edge
Lenovo ThinkPad Edge
A Lenovo a közelmúltban mutatta be saját mobil széles sávú szolgáltatását: a szerződés nélkül igénybe vehető Lenovo Mobile Access az egyéni és üzleti felhasználók számára egyaránt vonzó adatátviteli lehetőséget és az online szolgáltatások rugalmasabb elérését lehetővé tévő infrastruktúrát kínálhat.

A kínai gyártó a Macheen Inc-vel közösen fejlesztette ki saját, tetszés szerint skálázható felhőplatformját, hogy ilyetén módon is hasznosítsa a ThinkPad eszközök 3G kapacitásait. Az új szolgáltatást, amelyet első körben az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Németországban, Írországban, Olaszországban, Ausztriában, Belgiumban, Dániában és Hollandiában vezetnek be, egyelőre csak a ThinkPad Classic és a ThinkPad Edge termékvonalba tartozó eszközök támogatják.

A Lenovo szerint a hálózat akár 21 megabites letöltési sebességet is lehetővé tesz. A PC-gyártó fél óránként – és 30 megabyte letöltött adatig – két dollárt fog kiszámlázni; az egész napos, maximum 200 megabyte-os letöltést lehetővé tevő használat kilenc dollárt kóstál. A cég havidíjas formában is elérhetővé teszi a Lenovo Mobile Accest: a kettőtől hat gigabyte-ig terjedő adatforgalmat kínáló előfizetések tarifája várhatóan 45-85 dollár között lesz majd.

A szolgáltatás hivatalosan július elsején mutatkozik be, de a gyártó már most megkezdte a használatához szükséges hardverekkel felszerelt eszközök kiszállítását.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.