Hirdetés
. Hirdetés

Mobilitástámogatás a piactérről

|

A webMethods új kezelőfelületét mobilalkalmazásban kínáló appot tett közzé a Software AG. A Mobile Business Console egyszerűen letölthető és telepíthető, használatához csak a kapcsolatot kell megadni a háttérrendszer felé.

Hirdetés

A Software AG ARIS tervezőeszközökből és webMethods futtatókörnyezetből felépülő, digitális üzleti platformot (DBP) kínál a vállalatoknak, amely 360 fokos rálátást ad a vállalatra, in-memory, komplex eseménykezelő és folyamatautomatizáló technológiákkal segíti a szervezeteket, hogy valós időben észleljék és megválaszolják a változásokat.

Idehaza a német cég kizárólagos magyarországi képviseletét ellátó itelligence Hungary Kft. a DBP mind több lehetőségét aknázza ki ügyfeleivel. Míg a korábbi években a rendszerintegrációs képességek álltak a projektek középpontjában, tavaly már olyan fejlesztések is megvalósultak, amelyek a folyamatintegrációs lehetőségeket aknázzák ki. Jelenleg is folyamatban van egy közös fejlesztés a Health Value Services Zrt.-vel, amely a DBP dinamikus workflow-képességeit egészségügyi területen - kiemelten a depressziókezelés és a szívinfarktust követő otthoni rehabilitáció támogatására - fogja kiaknázni.

- Fontos elem a digitális átalakulásban a mobilitás támogatása - mondta Szűcs Tamás, az itelligence Hungary BPE termék- és értékesítési menedzsere. - Olyan megoldást készítünk ügyfeleinknek, amely reszponzív kezelőfelületen asztali és mobilszámítógépeken, okostelefonokon és tableteken is elérhetővé teszi a folyamatokat, így a bennük részt vevő alkalmazottak eszközfüggetlen módon, bárhol és bármikor elláthatják feladataikat.

Tavaly ehhez a megoldáshoz az itelligence Hungary még egyedileg fejlesztett reszponzív, az adott eszközhöz és böngészőhöz automatikusan alkalmazkodó kezelőfelületet.

- Március elején azonban a Software AG egy kész, gyári megoldással is megjelent - mondta Szűcs Tamás. - A digitális piactéren Android és iOS platformra elérhető Mobile Business Console gyakorlatilag a webMethods új kezelőfelületét kínálja mobilalkalmazásban. A webMethods Mobile Business Console, amely hozzáférést ad a feladatokhoz és a munkafolyamatokhoz, egyszerűen letölthető és telepíthető, használatához csak a kapcsolatot kell megadni a háttérrendszerek felé, ami rendkívüli módon megkönnyíti a mobiltámogatást igénylő, például jóváhagyási folyamatok támogatását.

További újdonság, hogy a Software AG a webMethods Message Broker üzenetküldő rétegét - amely magas rendelkezésre állású alkalmazásokban aktív-passzív klasztereken működött, a Universal Messaging megoldásra cserélte, amely már aktív-aktív klasztereken fut.

- Minthogy hazai ügyfeleink a Message Brokert használják, számukra ez a fejlesztés érdembeli előrelépést hoz - mondta Szűcs Tamás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.