Hirdetés
. Hirdetés

MobilKonferencia: a Szépművészeti is meglepetéssel készül

|

A május 6-i MobilKonferencia nemcsak az üzleti vállalkozásokra, hanem a non profit társaságok, állami intézmények érdeklődésére is számot tarthat.

Hirdetés

A mobilra épülő üzletfejlesztéshez konkrét termékeket is bemutatnak. A közönség többek között megismerheti a Random Capital mobilbróker megoldását, a WWF Magyarország e téren szerzett tapasztalatait, valamint itt jelentik be a rendezvénynek otthont adó Szépművészeti Múzeum egy új szolgáltatását.

A vállalkozásoknak izgalmas szakterületekre koncentrálva beszélnek a meghívott külföldi és hazai vendégelőadók a mobilpiaci tapasztalataikról. A piaci trendekről Alistair Hill beszél a comScore-tól, Alexandra Deutsch, az MMA képviselője pedig a hatékony márkaépítésről tart előadást. Dankovics Tamás, a Nokia üzletfejlesztési igazgatója a mobiltelefon sokrétű szerepét mutatja meg a mindennapi életünkben. Erős László az Ogilvy csoporttól és Horváth Attila az Akció-Nxs ügynökségtől a média szakemberek szemével helyezik el a digitális kommunikációban a mobiltelefont mint képernyőt. A Whirl Mobile termékhez ingyenes üzleti tanácsadást is igénybe vehetnek a részt vevők.

A MobilKonferencia mobil oldalán található kuponnal regisztrálók 15 százalék kedvezményt kapnak a belépési díjból. A kupon a mobiltelefonon direktben felhasználható, de megadható a MobilKonferencia weboldalán is (www.mobilkonferencia.hu) .


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.