Hirdetés
. Hirdetés

Mobiltelefon automatából

|

Automatából vásárolhatunk telefont a Las Vegas-i McCarren nemzetközi repülőtéren. A szolgáltató a külföldieket célozza.

Hirdetés

Mintha csak kávét, üdítőt vagy ropit vásárolnánk, a Las Vegas-i McCarren nemzetközi repülőtéren mobiltelefont is vásárolhatunk automatából. Az amerikai 011 Mobile szolgáltató az alacsony külföldi hívástarifákra specializálódott, így az automatákból megvásárolható készülékek tarfiái is erre vannak kihegyezve. Londont például 1,5 centért lehet hívni percenként - vagyis 2 forint körül.

A vásárlók egy érintőképernyőn választják ki, hogy milyen készüléket szeretnének - de ha csak SIM kártyát vásárolnának, akkor azt is megtehetik. A telefonkártya akkor aktiválódik, mikor kiesik a gépből.

A készülékek a repülőtér 2-es terminálján vásárolhatók meg október 31-től. A repülőtéren egyébként a várakozó utasok mobiltelefonjukat árammal is feltölthetik a feltöltő automatából - a dobozból több típusú telefon töltője lóg ki, a fél avgy egy órás gyorstöltésért fizetni kell.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.