Hirdetés
. Hirdetés

Mobiltelefon-előfizetést külföldről?

|

Az EU-ban csökkennek a roamingdíjak, itthon emelkedik az adószint - érdekes helyzet állhat elő a hazai mobilpiacon.

Hirdetés

Az elmúlt hetek adóváltozásainak tükrében nem lenne meglepő, ha beindulna a mobilturizmus, és esetleg honfitársaink külföldi szolgáltatóknál találják meg az itthoni telefonálgatásnál kedvezőbb feltételeket. Most, hogy az EU júliusi kezdettel fokozatosan csökkenti a roaming díjakat, egy ausztriai előfizetéssel járó roaming jobban megérheti itthoni telefonálásokra is, mint hazai szolgáltatóval kötni szerződést.

Az osztrák Orange szűk 7.000 forintért ad 300 percnyi roaming hívást európai irányba, ami egy átlagos telefonáló esetében bőven elég, és 22-23 forintos percdíjat jelent, a hazai 25-40 forintoshoz képest. Hasonló poént rejteget az SMS is - további részletünk testvérlapunkban, a PCWorldön.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.