Hirdetés
. Hirdetés

Mobizin: újság a telefonon

|

A T-Mobile ügyfelei arra alkalmas készülékkel mobiljukon olvashatják kedvenc magazinjuk, napilapjuk képekkel illusztrált cikkeit.

Hirdetés

A havi 780 forintos előfizetés egyre több magazinhoz kínál hozzáférést, később egyidejűleg akár 10-15 újság fontosabb képes írásaiból is válogathatnak a felhasználók. Induláskor a Mobizin előfizetők a CKM, a Joy, a Manager Magazin, az Origo, az Origo időjárás és a mindmegette.hu közül választhatnak, a kínálat ezt követően gyors ütemben bővül majd. A Mobizin szolgáltatást a T-Mobile előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei egyaránt igénybe vehetik, egy kódszó elküldése után letölthetik a magazinok előfizetéséhez, olvasásához szükséges programot.

A Mobizin bevezetésével útjára indul a mobiltelefonos hirdetés is, hiszen a Mobizin olvasói egyes cikkek előtt rövid figyelemfelkeltő hirdetésekkel találkozhatnak, és érdeklődés esetén azokra kattintva azonnal további információkhoz juthatnak. A Mobizin tartalmait a T-Online-nal szerződő magazinok és internetes oldalak szerkesztőségei biztosítják. A cikkek újságonként eltérő időpontban és sűrűséggel frissülnek.

A szolgáltatás igénybe vétele és a regisztráció feltételei bővebben itt olvashatók.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.