Hirdetés
. Hirdetés

Monstre tartalomfejlesztési megállapodást kötött a Nokia

|

A piacvezető pozíciójába kapaszkodó finn gyártó és a Polar Mobile együttműködésének eredményeképpen Symbian és Windows Phone-alapú alkalmazások áraszthatják el a mobilokat.

Hirdetés

A Nokia szerdán jelentette be, hogy hosszú távú együttműködést kötött a Polar Mobile-lal: a megállapodás értelmében a szolgáltató az elkövetkező tizenkét hónapban több mint háromszáz, a finn cég telefonjaira szabott új symbianos és Windows Phone-os alkalmazást dob majd piacra.

Az első ötven, a frissen megkötött partnerség keretében megszülető alkalmazással a Symbian-felhasználóknak kedveskednek a cégek; a szoftvereket a Nokia Ovi Store-ján keresztül szerezhetik be az érdeklődők.

Azt egyelőre nem tudni, mikor érkeznek a Windows Phone-ra írt alkalmazások; Stephen Elop, a Nokia vezérigazgatója mindössze annyit közölt a sajtóval, hogy az első, a Microsoft mobil operációs rendszerét ketyegtető készülékek még az év vége előtt a boltokba kerülnek.

A Polar Mobile megoldása lehetővé teszi a tartalomszolgáltatók számára, hogy könnyen és gyorsan elindíthassák a maguk platformfüggetlen okostelefon-alkalmazásait. A cég a Nokiával kötött megállapodás értelmében többek között olyan sajtótermékek tartalmait teszi majd elérhetővé a gyártó okostelefonjain, mint az indonéz Kompas, a New York-i Advertising Age, a kanadai Globe and Mail, a Shanghai Daily vagy az Egyesült Arab Emirátusokban működő 7DAYS.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.