Hirdetés
. Hirdetés

Fájdalmas csalódás lehet az őszi Windows 10-frissítés

|

Nem lesznek benne látványos újdonságok, a Microsoft a hibajavításra koncentrál.

Hirdetés

Hirdetés

A tavaly őszi Windows 10-frissítéshez hasonlóan az idei év második felében érkező Windows 10 20H2 frissítés is csupán kisebb javításokat ígér: erről árulkodnak azok a verziók, amelyeket nemrég jutottak el a tesztelést segítő "gyors kör" tagjaihoz.

Mindez egyre inkább bevett gyakorlattá válik a Microsoftnál, amelynek Windows 10-fejlesztési ciklusa úgy fest, hogy tavasszal jönnek látványos újdonságok, ősszel pedig az apróbb tökéletesítések.

Persze azért a 20H2 is ígér hasznos új elemeket. Már tudható például, hogy a Microsoft igazít azokon a beállítási lehetőségeken, amelyekkel szabályozhatjuk, milyen adatokat küldjön vissza a Windows 10 a fejlesztőnek.

Sokat hallhattunk arról, hogy a Microsoft komolyabb átalakításokat tervez a Windows 10 felületén, és a módosítások kihatnak többek között a Start menüre és az Intézőre is, ez azonban a 20H2-t még aligha érinti. Ezekkel a változtatásokkal a szoftverház megvárja 2021-et, bár néhány elemet alighanem az ősszel esedékes Windows 10X-ben is megvillant közülük.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.