Hirdetés
. Hirdetés

Nagy kapacitású üzleti adattárolók a Toshibától

|

A Toshiba a hálózati adattárolókat és a SAN-okat vette célba az új merevlemezeivel.

Hirdetés

Négy új HDD-t mutatott be a Toshiba, amely a meghajtókkal üzleti adattárolási megoldásokat kínál, főként hálózati adattárolókhoz és SAN-okhoz. A Toshiba MG széria 1, 2, 3 és 4 terabájt kapacitású merevlemezeket kínál.

Mindegyik adattároló 7200 RPM-en dolgozik, 64 MB cache memóriával. A 4 terabájtos modell öt tányért használ, és 18 százalékkal gyorsabb a korábbi generációs üzleti HDD-knél: akár 165 megabájtot is megmozgat másodpercenként.

Az MG sorozat néhány olyan modellt is kínál, amelyek önmagukat képesek titkosítani, illetve támogatják a biztonságos kriptografikus törlést (a T13 Sanitize és a T13 ATA protokollokkal). Ezek a technológiák gyorsan és hatékonyan törlik az adatokat, a visszaállítás esélye nélkül. Ennek köszönhetően a szóban forgó eszközöket máshol is használhatják később, vagy akár el is adhatják.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.