Hirdetés
. Hirdetés

Nagy teljesítményű NVMe PCIe SSD PC-khez

|

Bemutatta asztali gépekhez és munkaállomásokhoz készült újgenerációs tárolóját a Kingston.

Hirdetés

Hirdetés

A legfeljebb 3500 MB/s-os olvasási és 2900 MB/s-os írási sebességre képes eszköz a legújabb Gen 3.0 x 4 vezérlővel és 96 rétegű 3D TLC NAND-dal érkezik. 

A KC2500 SSD 2 terabájtos maximális kapacitással vásárolható meg, kompakt M.2 2280 kivitelben, amely helyet takarít meg más komponensek számára, ugyanakkor lehetővé teszi a felhasználóknak a PCIe sebesség kihasználását.

A végponttól végpontig terjedő adatbiztonság érdekében az öntitkosító meghajtó teljes körű biztonsági csomagot kínál. Ez magában foglalja a 256 bites AES-XTS hardveralapú titkosítást, a számos független szállító szoftverével együttműködő TCG Opal 2.0 biztonságfelügyeleti megoldást, valamint a BitLockerrel használható eDrive biztonsági tárolóspecifikáció támogatását.

A KC2500 NVMe PCIe SSD 250 és 500 gigabájtos, valamint 1 és 2 terabájtos kapacitásban lesz elérhető nemsokára hazánkban. Öt év korlátozott garancia és ingyenes műszaki támogatás jár hozzá.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.