Hirdetés
. Hirdetés

Nagy trükkre készül a Huawei

|

Hírek szerint egy régi modell újbóli kiadásával próbálja megkerülni az amerikai korlátozásokat a kínai gyártó, hogy telepíthesse mobiljára a Google appokat.

Hirdetés

Hirdetés

Minden jel arra mutat, hogy a Huawei immár harmadszor is kiadja a P30 Pro okostelefont, egyszerűen azért, hogy 2020-ban is árulhasson egy olyan mobilt, amelyen az amerikai exporttilalmi korlátozások ellenére is futnak a Google-alkalmazások és -szolgáltatások.

Éles szemű Huawei-rajongók vették észre, hogy a Huawei németországi vállalata a Vodafone-nal közösen készül egy május 15-től június 4-ig tartó reklámkampányra, amely a P30-as sorozat több tagját, köztük egy Huawei Pro New Edition elnevezésű modellt népszerűsít.

A kínai gyártó egyébként a tavalyi IFA rendezvényen adta ki másodszor a P30 Pro mobilt, hogy megkerülje az amerikai szankciókat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.