Hirdetés
. Hirdetés

Nagyon kell a LED-es háttérvilágítás

|

Egyre több LCD-kijelzőre van szükség, és az Ultra HD-s panelekbe is több LED kell.

Hirdetés

Az utóbbi időben egyre növekszik az LCD TV-k iránti kereslet, és persze a tabletekből is mindig többre van szükség. Az LCD kijelzők piaca nagyon felélénkült, ami azt is jelenti, hogy a LED-es háttérvilágításra is fokozottan szükségük van a gyártóknak. A kereslet tovább nő, ahogyan tavaly, csak talán még gyorsabb ütemben. 

A tajvani LED-gyártók azt várják, hogy a kiugró kereslet sokáig tart majd - ők azzal számolnak, hogy egészen novemberig onthatják magukból a termékeket. Azután némi visszaeséssel számolnak, hiszen minden első negyedév enyhébb eredményeket ígér a tapasztalatok szerint. 

Május és június hónapokban úgy tűnik, hogy a BLU-gyártók kapacitása végig a maximumon lesz. A helyzetben besegítenek az Ultra HD-s tévék is, ugyanis ezek egy ugyanolyan méretű, de csak Full HD-s modellhez képest 20-30 százalékkal több LED-es lapkát használnak. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.