Hirdetés
. Hirdetés

Negyven ajándék a fa alá

|

A boltok polcai az év végére gyorsabban ürülnek a megszokottnál, és utánpótlásra leghamarabb már csak a jövő év elején számíthatunk.

Hirdetés

Valószínűleg a 10 ezer forintig terjedő árkategória egyik legérdekesebb termékkör, ennél kevesebből ritkán ússzuk meg az ajándékozást. Valójában rengeteg számítástechnikai termék kapható tízezer forintért, de mi most néhány olyat válogattunk össze, amelynek ár-értéke a legjobbak között van, és hasznosságát tekintve sem merülhetnek fel kételyek.

Akárcsak tavaly, idén is a DVD-írókat ajánljuk még, hiszen a még alig kapható HD DVD és Blu-ray csillagászati ára miatt a DVD továbbra is közkedvelt és költségbarát megoldás. Szinte bármelyik cég DVD-íróját javasolhatnánk ebben az árkategóriában, de idén az LG optikai meghajtójára esett a választásunk.

Ugyanekkora költségvetésből vásárolhatunk vezetékes útválasztót - a D-Link Dl-604 modellt a szerkesztőség több tagja is nagy megelégedéssel használja - vagy akkumulátortöltőt is. A GP PowerBank Travel ugyan nem a leggyorsabb töltő a piacon, de jár mellé négy darab AA méretű akkumulátor, illetve autós adapter is, amely főleg utazás közben hasznos.

Szintén praktikus ajándék lehet az USB-n csatlakozó, 3,5 hüvelykes meghajtóhelyre beszerelhető Chieftec CRD-151 kártyaolvasó. Különlegessége abban rejlik, hogy gond nélkül olvas minden elterjedt memóriakártya-típust, köztük az xD Picture Cardot is. Tavalyi ajánlatunkból visszatérő szereplő a Corsair Flash Voyager USB-kulcs. Exkluzív kinézete, vízálló gumiborítása, kiemelkedő gyorsasága és egy gigabájtos tárkapacitása jó ajánlólevél - főleg ebben az árkategóriában.

Spórolós cikkünk kapcsán írtunk az alternatív telefonálás lehetőségéről és annak előnyeiről. Igen ám, de a jó minőségű beszélgetéshez a számítógép mellett elengedhetetlenül fontos egy jó mikrofonos fejhallgató is. A Sennheiser PC-130 kielégíti ezeket a feltételeket, remek ajándék lehet az internetes kommunikációt kedvelő ismerőseinknek.

Nem nagyon foghatunk mellé, ha beviteli eszközt szánunk a karácsonyfa alá. A Logitech Cordless Desktop EX110 vezeték nélküli billentyűzet-egér páros nem fog csalódást okozni, ahogy a szintén vezeték nélküli Microsoft Wireless Optical Mouse Tilt Wheel sem. Ez utóbbi megvásárlása előtt (a pénzkidobás elkerülése végett) győződjünk meg arról, hogy a célszemélynek nincs-e már valamilyen csúcskategóriás lézeres egere.
Végül még egy termékre hívjuk fel a figyelmet. A Microsoft ujjlenyomat-olvasója nem játékszer, hanem komoly biztonsági eszköz: véget vet a jelszókavalkádnak, hiszen ujjlenyomatunkkal azonosíthatjuk magunkat - ráadásul több felhasználóra is beprogramozható.


Teljes méret: klikkeljen a képre!


Ajándékok 10-25, 25-50 és 50-100 ezer forintért a PC World összeállításában >>
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.