Hirdetés
. Hirdetés

Nem csökkentik az iPhone X gyártását

|

Az iPhone 8-nál viszont lehet visszanyesés.

Hirdetés

Hirdetés

Korábban felröppentek olyan hírek, hogy az Apple esetleg visszavesz az iPhone X gyártásából, mert a kereslet - főleg az eszköz túlzottan magas ára miatt - alacsonyabb a vártnál.

A Rosenblatt elemzője, Jun Zhang azonban úgy véli, ha lesz is csökkentés, az az iPhone 8-at fogja érinteni, nem az iPhone X-et.

Az elemző azt állítja, hogy az iPhone X iránti kereslet még mindig magas, és 2018 elején aligha enyhül, legalábbis a Rosenblatt várakozásai szerint.

Szintén a visszavágás ellen szól, hogy az iPhone X kulcsfontosságú alkatrészeinek gyártása ugyanolyan ütemben folyik, mint korábban, és a csökkentés csak bizonyos iPhone 8 alkatrészeket érint.

Sokáig egyébként épp az alkatrészhiány hátráltatta az iPhone X-szállításokat. Különösen a Face ID arcfelismerő rendszer és az OLED kijelző összetettsége okozott sok gondot.

Bennfentesek szerint az Apple úgy orvosolta a bajt, hogy csökkentette a Face ID-vel kapcsolatos elvárásokat, ami a pontosság rovására ment - ezt az információt azonban a cég határozottan cáfolta.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.