Hirdetés
. Hirdetés

Nem egyezik meg a Lenovo és az IBM

|

A Lenovo szerette volna az IBM szervereit megszerezni, és betörni a szerverpiacra.

Hirdetés

Nem is olyan régen derült ki, hogy a Lenovo nagyon szeretné megvásárolni az IBM szerverekkel foglalkozó üzletágát, ezzel egyszerre pedig külső partnereket is keresett azért, hogy betörhessen és bebiztosíthassa magát a szerverpiacon. Mindez nem is tűnt túl lehetetlennek, hiszen a gyártó óriási sikereket ér el jelenleg is a PC-s szektorban. 

A dolgok ennek ellenére mégsem mentek simán. A Lenovo és az IBM nem tudtak közös nevezőre jutni a fenti kérdésben, így nem született megegyezés. A legnagyobb problémát az jelentette, hogy nem értettek egyet a vállalatok a fizetendő árral kapcsolatban. Állítólag olyannyira elsiklott egymás mellett a két elképzelés, hogy gyakorlatilag esély sincs rá, hogy a felek ismét összeüljenek tárgyalni. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Lenovo érdeklődik-e más cég szerverei iránt. Az, hogy mennyire komoly a gyártó szerverpiaci érdeklődése, csak később derül ki, bár tény, hogy a szektorban nincs túl sok alternatíva. Hivatalosan az ügyről egyik cég sem nyilatkozott. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.