Hirdetés
. Hirdetés

Nem halott a Broadwell-C, mondja az Intel

|

Tévesek voltak a sajtóértesülések a foglalatos lapka kimúlásáról, de hogy meddig gyártják még, azt nem tudni.

Hirdetés

Az amerikai ITWorld tegnapi tudósítása arról számolt be, hogy az Intel nem folytatja tovább a foglalatos Broadwell CPU-k forgalmazását alig egy hónappal a megjelenésük után. A lapkagyártó gyorsan reagált a hírre, és AnandTech-et úgy tájékoztatta: folytatja a Broadwell-C processzorok gyártását és értékesítését. A Broadwell-C több szempontból is egyedülálló lapka az Intel kínálatában: ez az egyetlen Broadwell processzor a torony kivitelű asztali PC-khez, és sokkal később érkezett, mint ahogyan az Intel termékciklusa szerint jönnie kellett volna. (Az Intel eredetileg teljesen el akarta hagyni a foglalatos Broadwellt.) Ami még ezeknél is fontosabb: a Broadwell-C az Intel egyetlen olyan foglalatos desktop lapkája, amelyet 128 megabájtnyi beágyazott RAM-mal láttak el. Ez a házon belüli memória integrált grafikával is komoly játékteljesítményre képes, és a diszkrét grafikus rendszerek teljesítményére is nagyon jó hatással van.


A múltban az Intel ezt a fajta konfigurációt a laptopok és mini PC-k számára tartotta fenn, amelyeknél a CPU-t az alaplaphoz forrasztják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.